Λογισμικό Διαχείρισης


results-img

Το Λογισμικό Διαχείρισης είναι το λογισμικό μέσω του οποίου ο πελάτης ρυθμίζει και διαχειρίζεται την λειτουργία του συστήματος Προτεραιότητας. Ταυτόχρονα έχει την δυνατότητα να βλέπει σε Real Time την κατάσταση του συστήματος , όπως επίσης και στατιστικά.

    Δυνατότητες

  • Εποπτεία στατιστικών σε πραγματικό χρόνο (Μέσος Όρος Εξυπηρέτησης)
  • Μέσος Όρος Αναμονής, Άτομα σε Αναμονή, Άτομα που εχουν εξυπηρετηθεί
  • Διαχείριση Χρηστών Συστήματος.
  • Διαχείριση Υπηρεσιών Συστήματος
  • Πολλαπλάπλα Εκδοτήρια ταυτόχρονα.
  • Γενικά Στατιστικά Στοιχεία με Graphics (Έτους, Μήνα, Εβδομάδας, Ημέρας, Ώρας)
  • Ειδικά Στατιστικά Στοιχεία Χρήστη (Έτους, Μήνα, Εβδομάδας, Ημέρας)
  • Διαχείριση Διάφορων Λειτουργιών συστήματος (κυλιόμενα μηνύματα, ενεργοποίηση αυτόματης κλήσης κλπ)

Λογισμικό Διαχείρισης ΝΧ-QMS

Δείτε ONLINE την Κεντρική Οθόνη Σημείων Εξυπηρέτησης

Οδηγίες Χρήσης

Πατήστε στα παρακάτω εικονίδια για Οδηγίες Χρήσης

Real Time Στατιστικά

Σε αυτή τη καρτέλα μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο , πόσα άτομα εχουν εξυπηρετηθεί μέχρι τη στιγμή εκείνη σε κάθε υπηρεσία ή συνολικά. Επισης τους αντίστοιχους χρόνους Αναμονής και Εξυπηρέτησης. Ταυτόχρονα εμφανίζονται ποιοί χρήστες κάθονται σε ποιά σημεία εξυπηρέτησης, και επίσης πληροφορίες αριθμού ατόμων που έχουν εξυπηρετήσει καθώς και μέσο όρο εξυπηρέτησης.

 

 

design process

Ρύθμιση Υπηρεσιών

Στις καρτέλες αυτές Α.Υπηρεσίες Β. Χρήστες Γ. Σημεία Εξυπηρέτησης Δ. Εκδοτήρια / Χώροι πραγματοποιούνται όλες οι ρυθμίσεις όπως ονόματα, λειτουργίες, δικαιώματα χρηστων τις οποίες μπορεί να κάνει ο χρηστης για να Ρυθμίσει ή να τροποποιήσει. Δεν χρειάζεται να γίνει διακοπή της λειτουργίας του συστήματος Προτεραιότητας βοηθώντας στην εύκολη και ορθή λειτουργία του συστήματος.

 

 

design process

Γενικά Στατιστικά

Στην καρτέλα αυτή μπορείτε να δείτε Γενικά Στατιστικά του συστήματος με πολλά πεδία αναζήτησης, όπως άτομα που εξυπηρετήθηκαν, Μέσους Όρους Αναμονής, Μέσους Όρους Εξυπηρέτησης, είτε Συνολικά , είτε ανα Υπηρεσία και με πολλά Φίλτρα Επιλογής διαστήματος (ανα ημέρα, ανα μήνα, ανα έτος, ανα εβδομάδα, ανα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα). Επίσης κατά την επιλογή Αναζήτησης Ανα ώρα εμφανίζει και την αντίστοιχη Γραφική Παράσταση ώστε να φανεί ποια είναι η ώρα αιχμής των πελατων. Τα στατιστικά αυτά μπορούν είτε να εκτυπωθούν , είτε να γίνουν εξαγωγή σε Excel για περαιτέρω ανάλυση.

 

design process

Στατιστικά Χρηστών

Στην καρτέλα αυτή μπορείτε να δείτε Αναλυτικά Στατιστικά Στοιχεία Χρηστών με πολλά πεδία αναζήτησης, όπως άτομα που εξυπηρετήθηκαν, Μέσους Όρους Αναμονής, Μέσους Όρους Εξυπηρέτησης, είτε Συνολικά , είτε ανα Υπηρεσία και με πολλά Φίλτρα Επιλογής διαστήματος (ανα ημέρα, ανα μήνα, ανα έτος, ανα εβδομάδα, ανα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα).Τα στατιστικά αυτά μπορούν είτε να εκτυπωθούν , είτε να γίνουν εξαγωγή σε Excel για περαιτέρω ανάλυση

 

design process

Ρυθμίσεις Συστήματος

Στην καρτέλα αυτή μπορείτε να Ρυθμίσετε πολλές παραμέτρους του Συστήματος , όπως τι πληροφορίες θέλετε να εμφανίζονται στο εισιτήριο Προτεραιότητας Α. Χρόνος Αναμονής Β.Μήνυμα Επιχείρησης Γ. Εμφάνιση Υπηρεσίας είτε στα Ελληνικά , είτε στα Αγγλικά . Επίσης μπορείτε να βάλετε ένα κυλιόμενο μήνυμα που θα εμφανίζεται στην Κεντρική Οθόνη Σαλονιού.

 

 

design process

Διαχείριση Διαφημίσεων

Στην καρτέλα αυτή μπορείτε να προσθαφαιρέσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα προβάλλονται στην Κεντρική Οθόνη Σαλονιού , όπως επίσης και τον χρόνο εναλλαγής απο φωτογραφία σε φωτογραφία.

 

 

 

 

design process